luni, 29 aprilie 2013

Experimentele CFR


Incredibil! Un tren a ajuns de la Bucuresti la Constanta in mai putin timp decat cel ''normal'' si toti politicienii au zambetele pana la urechi de fericire, zambet care transmite un singur lucru: ''Uite ba fraierilor ca putem, hă hă hă..''

Desi pare dubios cum doar angajand cativa jandarmi sa pazeasca liniile de tren au resusit aceasta performanta, totusi ar trebui sa lase zambetul si sa se ocupe de multe alte lucruri, cum ar fi sa execute la timp TOATE promisiunile facute si poate apoi sa li se vada un mic zambet pe fata!
Asa ca..Spor la munca baieti!! :D


PS: Ah, doar pana pe 7 Mai vor avea acest succes, ca de, nu sunt bani sa plateasca atatia jandarmi..:))


UPDATE 08/05/2013: Dupa cum am spus si eu mai sus si era de asteptat, contractul CFR cu Jandarmeria pentru a pazi liniile de tren a expiraaat, ieri. Se pare ca nu sunt singurul ce se intreaba oare cat de mari vor fi intarzierile. Mentionez ca pe site-ul CFR ruta Bucuresti  - Constanta este parcursa in 2h 40' . Se pare ca zambetul politicienilor pentru aceasta ''realizare'' s-a bagat la umbra. :)

Update 2: Se pare ca Digi24 a facut un experiment pe aceasta tema si surpriza..trenul a avut intarziere de 33 de minute, timp cat de cat ok, da na, asa se incepe..

Mai mult: www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu