miercuri, 30 ianuarie 2013

Dilema zilei

Nu am stat niciodata sa urmaresc toate intamplarile din telenovela Elodiei, dar astazi am citit o stire in care se spunea ca Cioaca a fost trimis in judecata pentru pentru omor calificat si profanare de morminte.

Buuuuun...Omor calificat, dar cum adica profanare de morminte?
Cumva Elodia a fost ucisa, apoi ingropata, dupa care Cioaca a scos-o din mormant si a facut-o pachet? Say whaaaat?!? :))


Acestea fiind spuse, mai jos sunt si detalii despre dovezile descoperite:

Folosind o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care victima o cumpărase în timpul vacanţei în Dubai, precum şi perdeaua de duş din baia aferentă dormitorului (aceasta din urmă fiind menită a împiedica eventualele scurgeri de sânge), inculpatul Cioacă Constantin Cristian a transportat fragmentele de cadavru în portbagajul autoturismului şi le-a ascuns într-un loc necunoscut. S-a constatat şi lipsa unor obiecte, precum: un cuțit cu lungimea de 25-30 cm, două prosoape, geanta de voiaj şi perdeaua de duş”, au stabilit procurorii.

Poate nu stiu eu detaliile, dar nu s-a facut nicio reconstituire si nu prea s-au gasit asa multe probe, dar cum adica 2 prosoape si perdeaua de la baie? Le avea pe inventar sau cum? :)


Acestea fiind spuse, hocus-pocus Elodia disparutus! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu