luni, 4 februarie 2013

Duma nebunului

Lasand la o parte aceiasi cersetori si aurolaci ce ii vad zilnic in tramvaie si carora deja le-am invatat modul de operare, iata ca mai sunt si nebuni ce inca nu si-au gasit drumul spre Spitalul 9, sau cine stie cum au fugit.

Astazi, ca sa vad si sa nu cred, am asistat la o scena cretina dar si haioasa in acelasi timp:
 Pe scaun statea un tip la vreo 19-21 de ani ascultand linsitit muzica rock(avea si parul lung), iar la un momentdat trece una bucata personaj mentionat mai sus, intr-un trening din ala de casa, cu pantalonii pana la umeri si fara sa ezite, din trecere i-a aplicat tanarului o palma direct in frunte de i-au sarit si castile din urechi. Desigur, a ramas masca, la fel ca si ceilalti, dupa care s-a intors sa vada care e cretinul de a dat, si-a bagat castile inapoi in urechi si a continuat linistit sa asculte muzica. Cu siguranta acesta, dar si restul se asteptau la inca o repriza sau de ce nu, altcineva sa aiba parte de acelasi tratament. Totusi cred ca tanarul a stat cu sufletul la gura pana a coborat.. :)

PS: cu siguranta ar fi fost mult mai haios daca nebunul ar fi impartit palme la tot tramvaiul, avand in vedere ca s-a plimbat cap-coada prin el de vreo 3-4 ori. :)



Military Shop - Campanie 10%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu