miercuri, 6 februarie 2013

Romanul si cardul

Ca orice alt inceput de zi ce parea frumos, mai mult din cazua faptului ca suntem la jumatatea saptamanii nu de alta, trebuia totusi sa mearga ceva prost. Povestea incepe cam asa:

Ajuns la metrou ma uit pe plasme si vad ca mai sunt 5 minute pana sa ajunga in statie urmatorul tren si ma duc linistit la casa pentru a cumpara o cartela, unde mai erau 3 persoane. Avand in vedere ca de obicei vanzatoarea se misca rapid, de data aceasta o duduie incerca sa cumpere o cartela de 2 (DOUA) calatorii cu CARDUL...Ei bine, pe langa faptul ca e o mare stupiditate sa faci asta, de cate ori vanzatoarea trecea cardul prin POS ii dadea cu virgula, si tot asa timp de acele 5 minute in care pe aceeasi plasma am vazut cum trenul era in statie.
Acum ce sa zic, daca ceva trebuie sa mearga prost, asa va merge. Asa ca imediat ce a plecat trenul duduia a reusit sa plateasca, dupa care a plecat cerandu-si scuze celor ce asteptau, adica si celor care se adunasera in spatele meu...si asta cu jumatate de gura.

Bine bine duduie, scuzele ca scuzele dar totusi am pierdut metroul din cauza ta si in cazul asta ti le poti baga undeva! (asta ca sa rimeze)
Daca stai sa te gandesti bine, erau vreo 2 ATM-uri aproape de casa si daca te grabesti la metrou si nu ai timp de pierdut, mai degraba mergi sa scoti bani, iar apoi mergi si iei o cartela de DOUA calatorii cu 4 lei cash, evitand sa devii penibil facand asta la casa si sa iti dai seama ca tot timpul ala l-ai pierdut, sau poate mai mult. Macar de avea card din ala magnetic si il valida direct, atat sa fi dus-o capul..:))

Acestea fiind spuse, se pare ca o sa ajungem sa platim pana si o bomboana cu cardul. Tehnologia asta ajunge sa fie atat de performanta incat ne face sa parem prosti.


Ca sa ne si amuzam:

Doi prieteni:
-Ba fraiere mi-am luat iPhone.
-Si te simti complexat?
-De ce?
-Ca telefonul e mai destept ca tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu